Part Time Academy for Performing Arts 4 to 19 years
at The Liverpool Institute for Preforming Arts

Lipa 4:19. Уикенд академия за сценични изкуства
за деца от 4 до 19 години

Големите надеждиГолемите надеждиГолемите надеждиГолемите надеждиГолемите надеждиГолемите надеждиГолемите надежди

 

LIPA 4-19 - креативен екип и уникална програма

Ние вярваме, че сценичните изкуства са толкова важни за интелектуалното развитие на детето, колкото четенето, писането и математиката. Чрез танци, музика и актьорско майсторство нашите ученици са насърчавани естествено да развиват въображението и самочувствието си.

Чрез нашето обучение те ще изградят квалифицирани умения за цял живот, като творчество, всеотдайност, самодисциплина и сътрудничество.

Нашата програма вдъхновява децата да активират индивидуални си творчески стремежи, стимулираме ги чрез мотото, че "всеки има талант и може да успее", независимо от възрастта, опита и естествената си способност.

 

СЕДМИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

KЛАС АНИМАЦИЯ - STOP MOTION

Курсът е за деца от 6 до 16 години

Тема ПОП АРТ

Учениците ще изразят себе си и своите страсти чрез техниката на стоп моушън анимацията:
Ще създадат серия изображения със свои герои.
Ще разберат как обектът се придвижва на малки стъпки, всяка от които е индивидуално заснета и съхранена като изображение.
Ще подреждат изображенията в последователност и така ще създават илюзията за движение. Накрая ще имат свой собствен филм.

 

 

виж още...

SUMMER SCHOOL

в  Lipa 4:19 Ливъпрул

Искате ли да намерите нови приятели?

Искате ли да развиете талантите си на актьори, певци или танцьори?

Запишете се на лятно училище в Академията за сценични изкуства LIPA 4:19 – Ливъпул, Великобритания, където ще упражнявате английския си език в естествена езикова среда.

През месец август LIPA 4:19 България  организира ученически групи за деца и младежи от 4 до 19 години в популярната британската академия за сценични изкуства, чийто патрон е Сър Пол Макартни, се провеждат  тематични  седмици.

виж още...