Part Time Academy for Performing Arts 4 to 19 years
at The Liverpool Institute for Preforming Arts

Кои сме ние

Мисия  


Всяко дете има талант. LIPA 4:19 помага, той да се изрази.


LIPA 4:19  България е  Академия за Сценични Изкуства за деца от 4 г. до 19 г., e създадена към водещия университет  LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), Великобритания.

Научи се да пееш, танцуваш и на сценично поведение.

Съвременната шоу индустрия изисва мултифункционалност на талантите и способности за бърза преквалификация в различни области на сценичните изкуства. Платформата на LIPA 4:19 е създадена именно за да развива у младите хора различни умения на базата на индивидуалните таланти и характеристики на всеки един. Нашата програма позволява на децата да развиват умения във всички сфери на изкуството. С пеене, танц и театрално майсторство те под формата на игра и забавление усвояват сценични умения, развиват въображение, проявяват творчество и талант.
Английският език е сериозно застъпен в  програмата   на  LIPA 4:19  България.  Всеки учебен ден в академията включва и час по английски език, основният учебен материал също е на английски. Целта ни е децата естествено да свикват с езика, който вече се е установил като работен за средите на сценичните изкуства.


LIPA 4:19  България разполага с преподавателски екип от професионалисти във всички области на изкуствата. Нашите преподаватели са млади, амбициозни и много креативни. Всички владеят перфектен английски език и постояноо го използват в образователния процес.


В LIPA 4:19  България те се обучават от опитни професионални преподаватели.

Методиката и упражненията са планирани за работа с пет възрастови групи:


3 г. - 4 г.

5 г. - 6 г.

7 г. - 9 г.

10 г. - 12 г.

12 + г.

Образователният процес е съобразен със следните арт дейности:

- ДРАМА (АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО)

- ТАНЦ

- ПЕЕНЕ

LIPA  4:19  е уикенд академия и се провежда в събота и неделя  с начален час от 10.00 до 14:00 часа. Учебната година започва през  септември и завършва през юни с финален спектакъл и връчване на грамоти и дипломи от LIPA 4:19 Великобритания.


 LIPA 4:19 България  не подлага децата на конкурсен принцип. Ние сме отворени за всички, желаещи да се запишат, защото сме убедени, че всеки индивид притежава множество таланти, които просто чакат своя шанс да се проявят и развият.