Part Time Academy for Performing Arts 4 to 19 years
at The Liverpool Institute for Preforming Arts

LIPA продукции

LIPA 4:19 BG presents CHRISTMAS SHOW 2012

LIPA 4:19 BG представи прекрасен коледен спектакъл на сцената на театър Сфумато.

Благодарим на всички възпитаници на Академията, които положиха много старание, упоритост и показаха забележителна артистичност , благодарение на което спектакълът се превърна в чудна празнична приказка.

Благодарим и на преподавателите и на целия екип на академията за сценични изкуства, който се отнесе изключително отговорно към събитието, което за много от възпитаниците е първа важна сценична изява пред публика.

Особено благодарим на родителите на нашите възпитаници, които подходиха с разбиране и търпение към подготовката на спектакъла, съдействаха за организационния процес и най-вече задето дойдоха на спектакъла и мнооого шумно аплодираха младите артисти.

Приемете и специалните благодарности на сирийската асоциация в България. В благотворителния коледен базар на LIPA4:19, организиран в полза на бежанците от войната в Сирия, се включиха много български семейства. Събрахме много топли дрехи, обувки и детски играчки.

От разпродажбата на домашни лакомства пък се събраха 300 лв.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

 

Снимки от Коледния спектакъл на LIPA 4:19 BG вижте ТУК

 LIPA 4:19 BG  present Christmas Show 2012


Приказният спектакъл на LIPA 4:19 BG съчетахме с благотворителен коледен базар в полза на бежанците от войната в Сирия


Заповядайте на приказно коледно шоу!


На 16 декември (събота) от 18.30 часа


в залата на театър Сфумато (ул. Димитър Греков 2, зад Театър София).


Възпитаниците на LIPA 4:19 BG заедно с техните преподаватели по танци, музика и актьорско майсторство ще изнесат чудесен новогодишен спектакъл, изпълнен с кристални емоции, детски смях, мъничко сълзи и много любов.

 


По традиция изявите на LIPA 4:19 BG са пряко обвързани с благотворителна кауза. Christmas Show 2012 решихме на посветим на децата, бягащи от жестоката война в Сирия.

По настоящем в България има около 1000 бежанци, панически напуснали домовете си в Сирия, подгонени от жестоката война. Повечето бежанци са без средства за препитание и без дрехи. Държавата ги настанява в кампуси , първо в този край Свиленград, после в други в цялата страна. Бегълците са предимно жени и деца, които не знаят езика и трудно се адаптират в новата среда, която им е напълно непозната.
LIPA 4:19 BG си пожела да протегне ръка на изплашените сирийски деца и да им дари искрица надежда и шепа хармония по коледните празници.
Решихме да ги поканим на нашето Christmas Show 2012 и да изразим съпричастността си към тяхното страдание чрез благотворителен коледен базар.


На 16 декември от 17.30 (час преди представлението) във фоайето на театър Сфумато ще изложим направени от нас и приятелите на LIPA 4:19 BG ястия, които ще разпродадем благотворително, в полза на сирийските бежанци в България.


В благотворителния коледен базар ще се включат и представители на сирийската общност, които ще приготвят специално за вечерта вкусни традиционни лакомства от сирийската кухня.


Сирийската асоциация ще организира приемен пункт за топли дрехи, за деца и възрастни, които ще се разпределят на бежанците.
Ако желаете да се включите в благотворителния коледен базар или да дарите дрехи и играчки на децата, напуснали по принуда родните си домове с Сирия, моля, пишете на адрес:

infolipa4.19@gmail.com
тел. 0878 88 69 77 – Антоанета Салфидж


По Коледа стават чудеса!
 


 

Всяка година възпитаниците на   LIPA 4:19 България   получават възможност да участват в мащабна сценична продукция. 

По традиция учебната година завършва с грандиозно шоу, което се изпълнява на истинска театрална сцена.

 Шоуто е демонстрация на наученото през учебната година и нагледно показва колко талантливи са нашите ученици.  

Всички изпълнения се записват с професионална камера . Снимковият материал се качва на DVD и може да се закупи от всеки приятел или роднина.

 


 

 

 

 

 

House of Love


В края на учебната 2011/2012 година възпитаниците на LIPA 4:19 България    представиха зрелищно шоу - House of Love. Спектакълът се осъществи на сцената на Модерен театър в гр. София. Учениците на Академията от всички групи демонстрираха завидни умения и ярки таланти в областта на пеенето, танца и актьорското майсторство.