Part Time Academy for Performing Arts 4 to 19 years
at The Liverpool Institute for Preforming Arts

Събития и публични изяви

Детски лагер в парка Заимов

От Понеделник до Петък - 9 до 17h

 1. Откриватели

Занимания:

 • „Изживей сафари приключение!” – Научи повече за Африка, за животните, културата и интересните обичаи!
 • „Пътувай из цял свят!” – Научи повече за различните страни и техните уникални култури!
 • „Пътувай във времето!” – Влез в машината на времето с нас и научи повече за Праисторическата епоха, Ренесанса или пък 70те години!
 • Арт уъркшопи в парка

 

Подходящо за деца от 2 до 6 години и от 5-16 години.

 1. Изследователи

Занимания:

 • Спасете африканските животни.
 • Световна кухня.
 • Документален филм за:  динозаврите , цветята, космоса и т.н.
 • Пътуване в епохи: ренесанс и 1970.
 • Пътуване по света: акценти, култура и обичаи.
 • Различни отбори за игри, етюди, музика и т.н

 

Подходящо за деца от 5 до 16+.

 1. Пътешественици

Занимания:

 • Спорт
 • Кино, филми
 • Опитване на кухня от цял свят
 • Арт уъркшопи в парка
 • Колективни игри
 • Разходки

Подходящо за деца от 5-16 години.

Цена: 100 лв.  на седмица

Местата са ограничени! Записваме до 15 деца в група с предварително внесена седмична такса и формуляр за записване.
При записване за 4 седмици получавате 10% отстъпка от цената.

Златните момичета гостуваха на LIPA 4:19 BG в голямото междучасие

Те са млади, красиви, амбициозни и вече са световни шампионки. Това са златните момичета на България.

Поканихме ги в LIPA 4:19 BG за да си говорим за цената на успеха, за границите на човешките възможности, за разочарованието след много труд... И да затаим дъх, докато шампионките танцуват.

Националният ансамбъл по художествена гимнастика, носител на множество световни отличия, сред които и титлата Световен шампион за 2011 г. е с основен състав Михаела Маевска, Катрин Велкова, Елена Тодорова, Христина Тодорова, Цветелина Найденова. Треньор на златните ни момичета е Илияна Раева. В танцовата зала на LIPA 4:19 BG очакваме  ни гостуваха Михаела Маевска и Христина Тодорова от клуб „Илияна“ и Цветелина Найденова от клуб „Славия“.

LIPA4:19 BG се включи в Международен Воден Мост

Възпитаниците на LIPA4:19 BG  - филиал на британската академия за сценични изкуства, активно се включиха в подготовката и провеждането на форума Международен Воден Мост. Международен воден мост е инициатива на сдруженията „Аз обичам водата“ и „СПА мениджъри клуб“, която се проведе със съдействието на Национална Спортна Академия и Столична община на 22 март 2012 година по случай Световния ден на водата.

В мрежата на Международен Воден Мост 2012 чрез видео-връзка  се включиха 15 информационни центрове от страната и чужбина. Във всяка една от точките на Водния мост  протече програма, тематично свързана със Световния ден на водата, която можеше да се наблюдава от екраните във всички центрове на мрежата. Видеоизлъчванията от всички информационни центрове се предаваха в реално време на сайта WWW.WATERBRIDGE.INFO

Главният информационен център по време на събитието се организира в сградата на Софийската Централна Баня. Водният символ на столицата беше тематично декориран по оригинален начин с малки пластики, рисунки, макети, графити, създадени от възпитаниците на LIPA4:19 BG. В самия ден студентите от уикенд академията изпълниха тематична програма и активно се включиха в творческите ателиета, организирани в Централната софийска баня.

LIPA4:19 BG  успешно се представи на  WOW

LIPA4:19 BG успешно се представи на първото изложение WOW, което се проведе в Интер Експо Център през юни т.г..

Възпитаниците на академията оформиха по великолепен начин зоната на LIPA4:19, която включваше театър, арт-ателие за деца и за майки. Децата направиха забележително ревю с рокли от хартия, които измайсториха сами.

В един от дните на изложението LIPA4:19 BG организира конкурс за двойничка на Хана Монтана. Явиха се кандидатки от цялата страна. Победителката спечели ваучер за едномесечно посещение на занатията в LIPA4:19 BG.